O angajată a Ford Craiova, depistată cu coronavirus

O angajată a Ford Craiova, depistată cu coronavirus

5.285
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O salariată a fabricii Ford Craiova a fost diagnosticată cu COVID-19, vineri, alţi şase colegi care au avut contact direct cu aceasta intrând în izolare la domiciliu.

Sfătuită de familie, femeia a mers, luni, la o clinică privată din Craiova pentru a-şi face testele în vederea depistării infectării cu coronavirus, pentru că era răguşită.

Rezultatele au venit vineri, confirmând faptul că femeia are COVID-19. Aceasta a fost internată în Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Craiova, medici repetând testarea şi aşteptând acum rezultatul.

În ceea ce priveşte măsurile luate la nivelul fabricii, după un prim triaj epidemiologic, şase colegi de-ai femeii, care au intrat în contact direct cu aceasta, au fost trimişi în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Direcţia de Sănătate Publică Dolj va decide ce măsuri vor fi luate şi cu alţi anagajţi, în funcţie de triajul epidemiologic.

Activitatea în fabrica Ford Craiova a fost reluată în data de 4 mai, iniţial cu o singură tură, pentru ca din data de 18 mai să se lucreze în două schimburi.

Când au reluat activitatea, reprezentanţii Ford Craiova au precizat că au luat cele mai bune măsuri pentru protecţia angajaţilor, cu pauze mai mari tocmai pentru a se face dezinfectarea spaţiilor, angajaţii poartă măşti şi viziere, mijloacele de transport fiind şi acestea dezinfectate.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    in primul rand cand au reluat activitatea trebuia testati toti angajatii pt. ca nu se stia pe unde au umblat! Si doi,o fi intrat in contact cu alti 6 oameni insa si oamenii respectivi,6 la numar au intrat la randul lor in contact cu alti 60 poate,asa ca…masuri luate de ochii lumii!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7671

    Stati linistiti ca bubuie coronavirusii wuhan comunisti peste tot. Chestia e ca nu sunt incredibili de mortali cum fals se spune in presa. Daca erau atat de mortali la cat de multi am fost sau sunt infectati mureau sute de mii de romani. Cum au murit doar 1200 de romani in 3 luni de zile de infectie nu e problema majora la noi.

    Se mai intampla nenorocori. Ca virusul a venit de laborator sau pe cale naturala asta e desi tind sa cred ca e virus de laborator modificat genetic.

    Sa schimbi o intreaga societate pentru o panarama de virus care are rata de mortalitate sub 0.2 % mi se pare o imbecilitate crasa. Mult mai multi mor de alte boli.
    Spre exemplu peste 400.000 de oameni au murit de malarie de la inceputul anului pana acum.

    N-ai cum sa testezi pe toata lumea si oricum testele alea au o rata de succes de 40 %. Ele dau rezultate false positive sau false negative in draci.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.