O craioveancă va sta aproape 6 ani după gratii, fiind condamnată pentru...

O craioveancă va sta aproape 6 ani după gratii, fiind condamnată pentru spălare de bani

3.815
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Două femei, una în vârstă de 37 de ani, din București, cealaltă în vârstă de 48 de ani, din Craiova, au fost condamnate la închisoare, de către magistrații Curții de apel Craiova, pentru comiterea infracțiunii de spălare de bani. Cele două persoane au ajuns în penitenciar, joi.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, femeia din București va sta patru ani după gratii, craioveanca având o pedeapsă mai mare, de cinci ani și opt luni de stat în spatele gratiilor.

„Cele două mandate au fost emise de Curtea de Apel Craiova, primul pe numele unei femei de 37 de ani, din Bucureşti, condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de spălare de bani, iar cel de-al doilea, privind o femeie de 48 de ani, din Craiova, condamnată la 5 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea aceleiaşi infracţiunii”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de civânt al IPJ Dolj.

Cele două femei au fost încarcerate în penitenciar, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.