O femeie din Craiova este dată dispărută. A plecat de acasă din...

O femeie din Craiova este dată dispărută. A plecat de acasă din luna februarie

1.039
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Craiova, este căutată de către polițiști, după ce familia acesteia a anunțat că a plecat de acasă, la începutul lunii februarie a acestui an și nu a revenit până în prezent.

Cei din familie au spus că femeia a mai ținut legătura cu ei, ultima dată vorbind la telefon în data de 6 mai când le-a pus că este în București. De atunci însă nimeni nu mai știe nimic despre ea.

„Poliţia din Craiova a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 01 februarie Mihaela Dumitra Fica, în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a plecat de la domiciliu, luându-şi cu ea mai multe articole de îmbrăcăminte, documente personale, carduri şi telefonul mobil şi nu revenit până în prezent”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Femeia căutată are aproximativ 158 cm. înălţime, în jur de 45 de kg, ochi căprui, păr şaten închis, lung până la nivelul umerilor, drept, faţa ovală, fără semne particulare.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.