DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea craioveană vrea să marcheze și vizual numele primit de pasajul subteran, prin hotărâre de consiliu local, în 2013, acela de ”Pasajul Universității”. Primăria va amplasa un panou luminos la intrarea în pasaj.

 

În urmă cu circa două săptămâni, pasajul a fost închis pentru două zile pentru îndepăratarea panourilor publicitare montate pe cele două frontoane ale pasajului, cu numele uneia dintre firmele care a lucrat la construcția lui.

 

În bugetul pe anul acesta, am prins și firma luminoasă de la Pasajul Universității. Săptămâna trecută a fost închis pentru îndepărtarea panoului cu firma care l-a construit. Urmează ca noi să ne punem o firmă cu denumirea de Pasajul Universității”, a precizat primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Primăria Craiova a inaugurat pasajul subteran în septembrie 2013. Investiția, de aproape 10 milioane de euro, a fost finanţată în proporţie de 98% din bani europeni, iar restul de la bugetul local. Construcția, lungă de aproximativ 400 de m, se află în zona Universitate din Craiova, pe sub intersecţia străzilor Arieş cu Alexandru Ioan Cuza.

 

Foto: Florin Tomescu

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.