O mașină a luat foc, în mers, pe Str. ”Maria Tănase” (Video/Foto)

O mașină a luat foc, în mers, pe Str. ”Maria Tănase” (Video/Foto)

9.640
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un autoturism Ford Focus, înmatriculat în Germania, a luat foc, astăzi, în jurul orei 12:00, în timp ce circula pe Strada ”Maria Tănase” din Craiova. Nimeni nu a fost rănit. 

Un echipaj al pompierilor a fost solicitat, la prânz, să stingă un incendiu izbucnit sub capota unei mașini care se afla în trafic. Potrivit reprezentanților ISU Dolj, focul a fost lichidat în 10 minute. Au ars compartimentul motor, bordul și interiorul mașinii, în proporție de 60%. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

Foto: ISU Dolj



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    459

    Și când te gândești că a fost mașina unei bătrâne sau a vreunui medic care o folosea doar pentru piață și rar prin oraș…nici nemții nu mai sunt serioși.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     26-03-2006
    Locatie
     Cornitoiu
    Mesaje
    147

    , a carat multe zarzavaturi babuta cu ea

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    278

    mda.. toti samsarii au chestia asta in sange..masina de pensionar..a III-a masina in familie si statea degeaba…trebuie sa fi chiar dobitoc sa crezi si sa o iei fara sa o verifici amanuntit!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.