O nouă altercație, în plină stradă, în Craiovița Nouă. Patru mașini au...

O nouă altercație, în plină stradă, în Craiovița Nouă. Patru mașini au fost avariate

9.945
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O altercație între mai multe persoane a avut loc, în această după-amiază, în cartierul Craiovița Nouă, cei implicați folosind obiecte contondente și distrugând patru autoturisme. 

Potrivit IPJ Dolj, altercația a avut loc pe stradă, un grup de persoane atacând alte grup ce se deplasa cu o mașină pe o stradă din cartierul Craiovița Nouă.

Până la această oră au fost identificată o parte dintre persoanele implicate fiind vorba, spun surse locale, de un conflict mai vechi între acestea.

„Polițistii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercatie, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru audieri. În timpul altercatiei, au fost folosite obiecte contodente, fiind totodată provocate avarii unui număr de patru autoturisme”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în altercație.

Sursa foto: Facebook Oltenia Info Trafic Tube

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   30-12-2008
  Mesaje
  3

  Observați ce mașini conduc acești concetățeni, toate cumpărate prin muncă cinstită și trudă, averi nejustificate, nimeni nu ii întreabă de unde au banii necesari să achiziționeze aceste autoturisme, niciunul nu cred că a avut vreodată contract de muncă, este incredibil cum autoritățile române dorm in astfel de cazuri iar la oamenii de rând execută silit toate conturile bancare pentru eu mai știu ce datorii infime, imediat ia măsuri statul, intransigență maximă …
  Politia din Craiova pare depășită de situație, muncă lor informativă e zero, habar nu au ce se întâmplă în oraș …
  Asta e rezultatul numirii pe pile a șefilor din poliție, dacă îi luați pe toți la bani mărunți, toți șefii de servicii, șefi de secții, inclusiv pe noul inspector șef, unul nu este numit pe merit, niște mediocri ca profesionisti, plini de tupeu de borfaș in fața subalternilor dar pisicuțe blânde cu infractorii, niște slugoi ajunși în funcții prin aceleași circumstanțe ca și restul șefilor din alte instituții ale statului, ce semănăm asta o să culegem, lipsa de reacție, tăcerea și indiferența din partea societății, a oamenilor corecți și cinstiți, inclusiv a polițiștilor care încă își mai fac cu dăruire meseria va duce la astfel de manifestări tot mai frecvente.
  Pe filfizonii ăștia nu ii avea niciun serviciu in supraveghere dar pe cel cu numere de înmatriculare M_ _ E PSD da, toate poliția călare pe el, acela atenta la ordinea, siguranța și liniștea publică, chiar la siguranța națională … ăștia nu.
  Lehamite, asta îți provoacă acest stat, multă lehamite.

  Mulțumim I.P.J. Dolj pentru ordinea, siguranța și liniștea publică ce o oferi cetățenilor acestui oraș, mii de mulțumiri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.