O nouă avarie CAO lasă o zonă din Craiova fără apă

O nouă avarie CAO lasă o zonă din Craiova fără apă

3.685
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zona cuprinsă între strada Infrățirii, strada Moxa și strada Impăratul Traian rămâne fără apă, astăzi, până la ora 14.00, din cauza unei noi avarii produse în rețeaua de distribuție CAO. 

„Ca urmare a unei avarii produse în rețeaua de distribuție a apei potabile din municipiul Craiova, pe strada Înfrățirii, SC Compania de Apă Oltenia SA va sista temporar furnizarea apei potabile în data de 06.10.2020 între orele 10:30 – 14:00, în zona cuprinsă intre str. Infratirii, strada Moxa, str. Imparatul Traian. Personalul specializat al companiei va lua toate măsurile necesare în vederea remedierii operative a acestei avarii”, anunță CAO.



6 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Aoleu, dupa vodkuta potopul !!

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9550

    Avariile se intampla oriunde , nu le doreste nimeni , se repara , viata merge inainte . Asta e cel mai ipocrit postac ever . Platit din furtisagurile peneliste .De pandemia care isi face de cap din cauza sefilor lui penelisti tace malc – 608 cazuri grave la ATI . Mars fatalaule .

    Perpetuum Mobile
  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Platit din furtisagurile peneliste .De pandemia care isi face de cap din cauza sefilor lui penelisti tace malc – 608 cazuri grave la ATI . Mars fatalaule .

    Bai psihopatule, ti-am mai zis si ti-o mai repet, poate intr-un final ai sa intelegi, dar ma tem ca nu, ti-o spun in zadar spalatule pe creier. Pentru mine toti sunteti niste ciume, fie ca sunteti rosii, galbeni, si ce dracu de culori mai au acesti politruci mafioti. Ma ca-c pe voi toti si pe culorile voastre. Tu esti sugatorul de chiloti rosii care esti platit de ciuma rosie sa intrii sa ataci lumea care comenteaza nasoale de ciuma rosie. Legat de pandemie nu ma intereseaza, nu stau in Romania, si nici n-am de gand sa vin. PS. Am uitat, ca daca era ciuma rosie la conducere, nu exista gram de virus in Romania. Ma tem, ca, cu ciuma rosie era si mai nasol decat cu ciumetii galbeni, aia rosii, ar fi tinut Romania, si acum in case, practic te arestau la domiciuliu. Bai spalatule pe creier ne lasi ?

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9550

    Poate ne spui a cui clona esti , ne-am saturat de vrajeala ta . Sau sa le spun eu ?

    Perpetuum Mobile
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    ne-am saturat de vrajeala ta .

    Bai bolnavule, bai sugator de chiloti rosii ce esti, despre ce vrajala vorbesti ? M-ai auzit sa zic eu ceva pro pnl, usr, si ce dracu de partide mafiote mai exista in politica romaneasca ? sau sa atac pe cineva cand a zis nasoale de penelisti, useristi, pedelisti, sau cum dracu se mai cheama ei ? nu, pentru ca nu ma intereseaza nimeni, si nu sug chilotii nimanui asa cum faci tu. Tu esti ala de incerci sa ne prostesti ca nu sustii pesedeul, dar in schimb ataci, jignesti, si faci cum iti vine la gura pe cei ce zic nasoale de ciuma rosie. Bai sorin paul zis sorin henesy pe fb. De ce promovezi ba articole pesediste ? de ce esti ba prieten cu alcooluta vodcuta, de ce iti sare mustarul cand lumea comenteaza negativ la adresa ciumei rosii daca nu sustii pesedeul ? Ba tu chiar ne iei de prosti ? Lumea sa saturat de tine pe forum,vezi cati te fac un debel mintal, un postac pesede, nu numai eu. Daca te crezi miezul din dodoasca si faci lumea in toate felurile, de ce nu esti ba instare sa accepti parerile si mesajele altora chiar daca sunt anti pesede ? Baaaa, asta inseamna libera exprimare, nu sa intrii tu un sugator de chiloti rosii si sa incepi sa faci lumea in toate felurile doar ca au pareri nasoale anti pesede. Daca erai femeie cum te dai aici pe forum, ai fi supt altceva, nu sa sugi chilotii ciumelor rosii si sa lingi clantele ca poate iti fac si tine un loc pe undeva. Iti mai spun odata pentru todeaua, ca poate isi mai revine creierul ala spalat putin, dar mi-e teama ca nu, fac ceva pe toate partidele de politruci mafioti de au acaparat Romania de 30 de ani, fie ca sunt pesedisti, penelisti, useristi, basisti, iohanisti, mortii lor. UEEEEE !! si tie si lor la toti.

  6. #6
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9551

    Lingaule, mai bine ne spui ce moderator sub acoperire esti

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.