O nouă rundă de dezinsecție în Craiova

O nouă rundă de dezinsecție în Craiova

3.365
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Salubrității desfăşoară, marți și miercuri, o nouă rundă de dezinsecţie pe domeniul public, a patra din acest an.

Reprezentanții operatorului de salubritate au precizat că intervenţia se va realiza prin pulverizare aeriană, dimineaţa până spre orele prânzului. „Am profitat de vremea frumoasă și am demarat o nouă campanie de dezinsecție pe domeniul public, a șaptea din acest an. , Și miercuri, de la primele ore ale dimineții și până în jurul prânzului, un avion tip AN-2 survoleaza teritoriul Craiovei, împrăștiind substanțe împotriva țânțarilor. Imediat după dezinsecția aeriană, am programat o noua dezinsecț, care se va desfășura prin pulverizare terestră a substanțelor împotriva insectelor dăunătoare, intervenție care se va realiza, în funcție de condițile meteorologice, până în data de 17 august”, au menționat reprezentanții Salubrității Craiova.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   22-11-2006
  Mesaje
  125

  E plin orasul de gandaci negri, pe aia cand ii lichidati sau ii ucidem noi cu ciocanu’ ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.