O nouă tentativă de fraudă, la examenul de bacalaureat, în Dolj. Dat...

O nouă tentativă de fraudă, la examenul de bacalaureat, în Dolj. Dat afară din sală din cauza telefonului mobil

3.150
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un absolvent de liceu din județul Dolj a fost eliminat, miercuri, de la cea de-a doua probă scrisă a bacalaureatului, acesta fiind prins cu telefonul mobil în sala de examen.

Candidatul urma să susțină examenul la Istorie, la Liceul Energetic Craiova.

„Astăzi, s-a desfășurat proba obligatorie a profilului – Ec) din cadrul examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019. În funcție de filieră, profil și specializare, candidații au susținut proba la disciplina matematică sau istorie. În județul Dolj, în urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date: 4156 candidați înscriși să susțină proba; 3915 candidați prezenți; la Istorie, 1409 candidați prezenți (un candidat eliminat la Istorie în Centrul de Examen – Liceul Teoretic Energetic Craiova telefon mobil); la Matematică, 2.506 candidați prezenți”, a declarat Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

Incidentul de astăzi nu este primul, alți doi candidați pierzând șansa de a susține examenul de bacalaureat, luni, când tot din cauza telefonului mobil au fost dați afară din sală.

Examenul de bacalaureat va continua cu proba la alegere, în funcție de profil.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.