O pacientă de la Neuropsihiatrie Craiova, dată dispărută, găsită înecată

O pacientă de la Neuropsihiatrie Craiova, dată dispărută, găsită înecată

5.115
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 61 de ani, din Melinești, care la sfârșitul lunii ianuarie a plecat din Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, fiind dată dispărută, a fost găsită înecată într-o baltă din zona Valea Fetii. 

Potrivit IPJ Dolj, ieri, polițiști din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o baltă, din zona Valea Fetii, din Craiova, se află trupul unei persoane care pare sa se fi înecat.

„Din cercetarile efectuate, politistii au stabilit ca este vorba despre femeia de 61 de ani, din Melinesti, a carei disparitie a fost sesizata la data de 30 ianuarie. În cauza, politistii au dispus efectuarea necropsiei, cercetarile fiind continuate in vederea lamuririi starii de fapt”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În această cauză este deschis și un dosar penal pentru neglijență în serviciu, familia acuzând personalul medical de faptul că pacienta a părăsit incinta fără ca nimeni să observe acest lucru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.