O parte din Bulevardul Știrbei Vodă devide Strada „Ilie Balaci”

O parte din Bulevardul Știrbei Vodă devide Strada „Ilie Balaci”

1,917
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O parte din Bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova, mai exact porţiunea pe care se află Stadionul „Ion Obemenco” şi Sala Polivalentă,  va purta numele marelui fotbalist „Ilie Balaci”, proiectul de hotărâre fiind aprobat în Ședința de Consiliu Local Craiova care a avut loc joi.

Potrivit hotărârii de consiliu local, craiovenii din zonă nu vor suporta cheltuielile presupuse de această decizie, respectiv schimbarea actelor de identitate şi a certificatelor de nomenclatură stradală, aceste cheltuieli urmând a fi suportate de municipalitate.

„Se aprobă schimbarea parțială a denumirii bd.Știrbei Vodă, în bd.Ilie Balaci, pe tronsonul străzii, cuprins între intersecţia cu bd.1 Mai şi intersecţia cu strada Bucovăţ. Art.2. Cheltuielile pentru producerea şi eliberarea actelor de identitate, necesare a fi schimbate, ca urmare a modificării denumirii aprobate la art.1, vor fi suportate de la bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova. Art.3. Se aprobă scutirea de la plata taxelor aferente eliberării certificatelor de nomenclatură stradală, inclusiv cele în regim de urgenţă, pentru imobilele ale căror adrese se vor modifica potrivit schimbării denumirii aprobate la art.1 din prezenta hotărâre” se arată în hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Secretara Primăriei Craiova, Nicoleta Miulescu, a menționat că s-a luat legătura și cu cei de la Autoritatea Electorală Permanentă și că dacă actele nu vor fi gata până la primele alegeri va fi trecută, în paranteză, noua denumire a străzii.

„Nimeni nu va avea probleme. Costurile le vom suporta noi, municipalitatea. Este vorba despre schimbarea actelor celor care locuiesc la casă și la blocurile din zonă”, a spus Miulescu.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7201

  Cred ca sunt in extaz de fericire cei care trebuie sa-si schimbe permisul de conducere, cartea de identitate, contractele.. actualizari de date, etc. Sunt bucurosi 100%, nu ma mira asta… si cum totul merge greu in tara asta si e birocratie multa cred ca sunt bucurosi ca vor fi nevoiti sa piarda sute de ore pe drumuri ori pe la cozi sau ghisee.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.