O șoferiță a vrut să întoarcă pe linia continuă și a fost...

O șoferiță a vrut să întoarcă pe linia continuă și a fost lovită de autobuz. O pasageră a ajuns la spital

3.373
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 52 de ani, din Craiova, pasagera unui autobuz care se deplasa pe o stradă din Valea Roșie, a fost transportată la spital, marți seară, fiind rănită ușor în urma impactului dintre autobuz și un alt autoturism.

Din primele date, spun reprezentanții IPJ Dolj, o șoferiță, în vârsta de 56 de ani, din Craiova, ar fi întors pe linia continuă, fără să se asigure și astfel a avut loc impactul.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpa.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    434

    Daca si la varsta asta intoarce pe lina continua.. vai si amar!! Si te mai miri de ce mor asa de multi oameni cand avem o turma de zapaciti ce pt. ei culoarea galben este tot verde,linia continua si cea discontinua este exact acelasi lucru,de limita de 50 km/h sau 90 km/h nu se mai tine cont s.a.m.d! Amenzi usturatoare ca in tarile civilizate,numai asa se mai educa zapacitii scapati de pe plantatie!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    138
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Daca si la varsta asta intoarce pe lina continua.. vai si amar!! Amenzi usturatoare ca in tarile civilizate,numai asa se mai educa zapacitii scapati de pe plantatie!

    Ce ma ? astea sunt la ordinea zilei, fel si fel de cocalari, pitiopance, afaceristi, idioti de tot felul care intorc pe linia continua, sau chiar linie dubla continua desi au indicator cu dreapta obligatoriu. La noi trebuie garduri frate, ca la puscarie, asta meritam, altfel nu poti sa opresti astfel de neghiobi. Trebuie garduri puse unde este linie continua, si lasat spatiu de intoarcere doar acolo unde este voie. Din ce stiu eu trecerea peste linie continua = permis luat. Vad zilnic cateva cazuri, ba chiar i-am si filmat. Un ghiolban acum ceva vreme, a avut chiar tupeu, si a venit cu un sparay negru si a intrerupt cumva linia continua sa para ca are voie sa intre sau sa ieasa pe acolo. L-am intrebat cu ce drept face asta, si in ce calitate, si daca este cumva de la rutiera sau drumuri. I-am zis, ai vopsit linia continua sa para intrerupta, dar ce faci cu indicatorul cu dreapta obligatoriu ca trebuie sa iei si pala, si sti ce a zis ? ca il ia si pala sa fie treaba treaba. Asta se intampla undeva pe Centura de Nord. Pe acolo si in zona Hanului Doctorului si dupa Metro, se incalca flagran linia dubla continua desi au virajul la stanga interzis prin indicator cu dreapta obligatoriu. Garduri nenica garduri, altfel nu rezolvam nimic. Sau camere de filmat puse in cateva locuri care eu le pot indica celor de la Politie si Drumurile Nationale si umple visteria statului din amenzi. Bineinteles daca se doreste asta, caci multumita lui dumnezeu materie prima exista, sunt multi cretini posesori de permis carora li se rupe de regurile si semnele de circulatie.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7504

    Puteti sa treceti peste linia continua in oras sa nu mai ocoliti dar sa o faceti fara sa ii incurcati pe altii sau sa provocati accidente.
    In afara localitatii creste riscul sa intoarceti peste linia continua sau dubla continua fiindca si vitezele de deplasare sunt mai mari.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.