O statuie din centrul comunei Terpezița a rămas fără cap. Făptașii greu...

O statuie din centrul comunei Terpezița a rămas fără cap. Făptașii greu de găsit, autoritățile cu gândul la un viitor proiect

1,463
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autoritățile locale din comuna doljeană Terpezița au depus coroane, la 1 Decembrie, în anul Centenarului Marii Uniri, la o statuie reprezentând un soldat fără cap. Primarul spune că în acest caz este vorba despre o distrugere și că poliția încă nu a descoperit autorul sau autorii faptei întrucât a fost spartă și camera de supraveghere din zonă.

Potrivit edilului Virgil Gruia, s-a încercat o rezolvare a problemei, până la data de 1 Decembrie, când au avut loc manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri, fapta fiind comisă cu aproape două luni în urmă, dar nu s-a reușit acest lucru.

„Este o statuie situată în centrul localității, un soldat, care a fost distrusă în urmă cu două luni. Prin depunere de flori și coroane la această statuie, noi comemorăm eroii căzuți la datorie în primul și al doilea război mondial. Totul s-a întâmplat cu două luni și ceva în urmă. Am anunțat poliția și a fost deschis un dosar. După ce au comis fapta, autorii sau autorul, că nu știm sigur, realizând că a fost surprins de camere, a și spart camera de supraveghere video din zonă. Am tot întrebat la poliție și ni s-a spus că imaginile au cam fost distruse și că mai durează această cercetare. Noi am încercat să remediem, am vorbit cu un domn profesor, dar nu am mai putut face nimic. Nu este plăcut, este adevărat, dar am fost nevoiți să depunem coroane la 1 Decembrie. Vom face un proiect, am discuta deja cu cei din primărie, și cât mai repede, anul viitor, problema se va rezolva”, a declarat Gruia.

Foto: Facebook Stefan Veza.

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7212

  Tarani prosti.. !!

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   01-12-2009
  Locatie
   seges arcesitus
  Mesaje
  46
  Citat Mesaj initiat de koss®
  Tarani prosti.. !!

  Epic :-)))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.