Oaspete de seamă la Universitatea din Craiova

Oaspete de seamă la Universitatea din Craiova

1,052
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, va fi prezent, miercuri, la Universitatea din Craiova, acesta urmând să susțină o prelegere cu tema  „În căutarea identităţii”.

Potrivit reprezentanților Universității din Craiova, în perioada 21-24 mai, instituția din Bănie primeşte vizita unei numeroase delegaţii a Universităţii de Stat din Tiraspol, delegaţie condusă de prof. univ. dr. Eduard Coropceanu, rector al Universitatea de Stat din Tiraspol.

„Este a doua vizită de acest fel, prima având loc în februarie 2018, când s-au şi pus bazele acestui parteneriat între cele două instituţii.  Sunt programate mai multe întâlniri cu cadre didactice şi cercetători ai Universităţii din Craiova pe diferite domenii de studii, precum şi cu studenţii din Republica Moldova care învaţă la UCV. Oaspeţii vor vizita infrastructura Universităţii din Craiova (săli de curs, laboratoare), inclusiv Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin”, au transmis reprezentanții Universității din Craiova.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Trancer
  Data de inscriere
   11-08-2008
  Locatie
   Крайова
  Mesaje
  495

  Ba, da’ au gasit cu cine sa faca parteneriat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.