(VIDEO) Obiectele misterioase care au băgat spaima în locuitorii din Craioviţa s-au...

(VIDEO) Obiectele misterioase care au băgat spaima în locuitorii din Craioviţa s-au dovedit a fi rachete de iluminare militare

8,143
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Un cilindru de fier căzut aseară pe parbrizul unei maşini a creat aseară panică printre locuitorii din Craiovița Nouă. Din fericire un copil care se afla lângă maşină în momentul respectiv a scăpat teafăr.

Cu puţin timp înainte de incident oamenii au susprins imagini cu obiecte luminoase pe cer.

 

 

 

Astăzi s-a dovedit că obiectele misterioase erau rachete de iluminare militare. Parchetul Militar a demarat o anchetă. „În seara zilei de 8 mai 2018, o subunitate din cadrul Contingentului Militar Polonez dislocat în România, în cooperare cu militari din cadrul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din garnizoana Craiova, au executat o activitate curentă de instrucție tactică pe timp de noapte în terenul de instruire Obedeanu.Antrenamentele nu au presupus executarea de trageri cu armamentul individual sau cu cel montat pe tehnica blindată din dotare. În scopul semnalizării momentelor tactice și identificarea reperelor din teren, subunitatea poloneză a folosit mijloace de iluminare (tip „rachete de semnalizare’’) în conformitate cu scenariul tactic aprobat. Referitor la incidentul semnalat în mass-media, privind pagube materiale produse  unui vehicul parcat în cartierul Craiovița Nouă, într-o zonă aflată la aproximativ 2 km de locul de desfășurare a instruirii, a fost demarată o anchetă sub coordonarea Parchetului Militar  în vederea stabilirii legăturii de cauzalitate între activitatea de instrucție și incidentul raportar“, se arată în comunicatul emis de comandantul Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab.

3 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   07-04-2018
  Mesaje
  3

  De ce trebuie sa mai faceti un subiect asemanator cand deja exista unul pe aceasta tema? Este simplu, faceti update la precedentul daca aveti noutati.

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  278
  Citat Mesaj initiat de lazar.ioan73
  De ce trebuie sa mai faceti un subiect asemanator cand deja exista unul pe aceasta tema? Este simplu, faceti update la precedentul daca aveti noutati.

  E greu e foarte greu..

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7047

  Vrajala ordinara. Rachetele nu s-au tras din respectivul poligon. Mie personal rachetele de semnalizare mi s-au parut trase din alta parte.. din zona Balta Craiovita. Sa se duca sa caute prin boschetii din Balta Craiovita ca sigur gasesc pe acolo vreo doua bucati.

  Militarii se pare ca se tin de glume. Pacat. Eu n-am nicio data incredere in comunicatele date de armata sau de institutiile represive ale statului. Pacat ca mint cu nerusinare. Eu unul nu-i cred.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.