Olguța Vasilescu anunță că nu va mai abandona primăria

Olguța Vasilescu anunță că nu va mai abandona primăria

4.373
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD la Primăria Craiova, nu are emoții în privința rezultatelor alegerilor locale, fiind convinsă că va obține voturile majorității alegătorilor.

Aceasta a mai spus, în cadrul unei conferințe de presă, organizată marți, că nu va mai abandona primăria.

„Cu Mihai Genoiu am început să lucrez în 2013 și m-am bucurat să constat că după ce a fost ales primar în locul meu a continuat toate proiectele pe care le aveam în derulare. Cu siguranța cunoașteți proiectele mele. Multe sunt deja începute în acest mandat pentru că eu am ținut legătura cu domnul Genoiu și, așa cum probabil știți, Piața Veche care va deveni fan zone are deja studiu de fezabilitate finalizat. Dracula Park, la fel, are studiul de fezabilitate finalizat. Contractul de apă, canalizare, aducțiunea firului II Isvarna este în procedură de licitație finala. (…) Cu certitudine, în momentul în care voi ajunge primar nu voi mai abandona primăria”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Candidatura acesteia a fost anunțată oficial, marți, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Craiova.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Are prea multa incredere in listele cu care umbla pupincuristii ei peste tot sa cerseasca voturi si sa promita marea cu sarea! Sper ca oameniu sa nu se mai lase prostiti iar de clanul de manipulatori mincinosi!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Este si normal sa fie asa. Judetul Dolj este unul rosu, pesedist de cand lumea. Si eu daca sunt pe lista pesedeului ies primar. Nu uitati, ca lumea in ro. voteaza partidul, nu persoana. Este normal ca vodkuta sa fie sigura. Si pesedeii abea o asteapta sa dea cu stampila in ea.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Dacă anunța ca nu va abandona sticla o credeam dar așa….

    Dacă îl aduce și pe Dracu la Parc… aia e… măcar are votul celor din specia hominus nocturnus.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.