Olguţa Vasilescu anunţă trei nume pentru elecţiune: Manda, Preda şi Genoiu

Olguţa Vasilescu anunţă trei nume pentru elecţiune: Manda, Preda şi Genoiu

14.964
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Viceprimarul cu atribuții de primar Mihail Genoiu, senatorul Radu Preda și președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda sunt numele propuse de social-democrați pentru postura de candidat la funcția de primar al Craiovei. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, la un post local de televiziune, potrivit staredefapt.ro.

Eludată până mai ieri, lista posibililor candidați a fost dezvăluită de liderul PSD din Bănie, spre înștiințarea craiovenilor care, pe bună dreptate, se întrebau cine va candida pentru a conduce orașul, rămas fără edil anul trecut, după alegerile parlamentare, când Olguța Vasilescu a ales cârma de ministru al Muncii.

Propunerile pe care le vom prezenta Comitetului Național al PSD sunt Claudiu Manda, pentru că este președintele PSD Dolj și vicepreședintele Senatului, Radu Preda – pentru că este senator și a fost un bun manager al multor regii din Bănie (dar și city-manager n.r.) și actualul primar interimar, Mihail Genoiu”, a afirmat Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, citată de staredefapt.ro.

Despre cele trei propuneri…

Mihail Genoiu pare a fi lupul singuratic, însărcinat deocamdată să ducă la bun sfârșit proiectele trecute deja și prin mâna Olguței Vasilescu. Oricum, poziția sa e una stranie, fiindcă ultima dată era membru UNPR (ne(fuzionar) cu PMP) și e grezu de crezut că social-democrații munciți la partid vor accepta un stranier care să le culeagă roadele.

Numele lui Radu Preda, care în prezent își exercită mandatul de senator câștigat iarna trecută, este legat de demolarea chioșcurilor din Craiovița Nouă, de celebra idee de colantare a tramvaielor vechi și, nu în ultimul rând, de dosarul în care Olguța Vasilescu este cercetată pentru fapte de corupție.

Cât despre Claudiu Manda, prea multe nu ar fi de spus, fiindcă cetățenii par să nu-l asocieze cu Craiova. Dar, în cazul său, imaginea este oarecum ”la dublu”. Când spui Manda, lumea întreabă: ”Care dintre ei, Claudiu sau Sorin?”. Acesta din urmă, mai exact Sorin Manda, fratele lui Claudiu Manda, a căpătat un strop de faimă și odată cu repunerea în mișcare a tramvaielor colantate de Radu Preda, fiindcă a trebuit să țină piept valului de remarci și glume la adresa SC RAT Craiova, pe care a condus-o până să devină city-manager al Craiovei, din cauza deselor defecțiuni întâmpinate de tramvaiele primenite, trase de basculantă. În orice caz, și numele lui s-a numărat printre cele ”aruncate” pe plaja teoriilor edilitare.

… Și, iată, avem până la ora actuală un Mario Ovidiu Oprea, candidat din partea PNL, un Mihail Genoiu, un Claudiu Manda și un Radu Preda de la PSD, dar și vreo două nume de jurnaliști din presa locală, azvârlite în peisaj tot de presa locală, pentru divertismentul propriu, motiv pentru care nu le menționăm. 



5 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6792

    Toți trei sunt extraordinari.. cei trei mojicani (aka impertinenți, să nu mai apelați la dex)

    P.S. Manda e ăla care nu a știut să pună cratima în înjuratură și ca bonus îndemna la incest.. .. vb paraziților.. ai grijă unde îți pui bă cratima că poate data viitoare te înjuri singur..

    ANALFABET ORDINAR BĂ, CU AERE DE DON JUAN.. de PrazLAND… bhuahahaha .. bufni-i-aș o cratimă între dinți L-aș pune să facă incest cu imaginea frezei lui în oglindă )

    *utacioșii Craiovei.. anda și cu fantoma de la operă ..ai dracu’ de masoni ..s-a umplut lumea de ei..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1653

    AlchOOlguta anunta 3 nume: Johnnie Walker , Jack Daniels si Smirnoff !!!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-04-2017
    Mesaje
    5

    Pe bune ? De cabd propun pesedistii unpr-isti ? Cred ca pe futacul manda nu il baga, ea ce face fara el la bukale, cu cine isi mai da in petic pe acolo. Nu vedeti ca au plecat amandoi din craiova tot sa fie impreuna ar fi culmea acum sa se desparta, sau poate i-a prins asa zisul barbat al alcoolutei de prin bucuresti.

    Legile țării nu interzic nimănui să fie imbecil
  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5247
    Citat Mesaj initiat de █ VeNoM™ █
    AlchOOlguta anunta 3 nume: Johnnie Walker , Jack Daniels si Smirnoff !!!

    ))

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    399

    Deci? Tot ” de-ai noștri ” ?

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.