Olguța Vasilescu și Claudiu Manda fac petrecerea de nuntă la Ișalnița. Distracția...

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda fac petrecerea de nuntă la Ișalnița. Distracția celor peste 500 de politicieni, asigurată în locația nașului

8.681
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au, astăzi, petrecerea nunții, peste 500 de persoane fiind aștepate la evenimentul organizat în comuna doljeană Ișalnița, acolo unde este primar chiar nașul cuplului, Ovidiu Flori.

Surse apropiate lui Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu spun că în Dolj vor ajunge, sâmbătă seară, parlamentari, miniștri și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Ieri, pregătirile au fost în toi, de la intrare în comuna Ișalnița până în zona unde este amplasat cortul de evenimente, muncitorii încercând să schimbe aspectul localității. Astfel s-au făcut defrișări în lateralul drumului, pe ambele sensuri de mers, s-a marcat centrul șoselei cu vopsea albă și s-au strâns deșeurile.

Acțiunile de curățenie au vizat chiar și intersecția dintre drumul comunal și Drumul European 79 Craiova-Târgu Jiu, fiind tăiată vegetația uscată din apropierea căii ferate rutiere.

Petrecerea din această seară vine la aproximativ o lună de când Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut cununia civilă și pe cea religioasă, în ziua de Dragobete.

Locația unde va avea loc petrecerea aparține edilului Ovidiu Flori și este, conform prezenării  „un mix intre modern şi retro inspirat subtil din America anilor ’50, cu un decor mascat din influentele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de „melody-club” reinventat”.



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    363

    Pai macar sa mai existe cate o nunta deasta in fiacare oras ca asa mai face si PSD-ul curatenie! Mai bine faceau in munti ca sigur aparea autostrada! Ce rusine!!

    P.S. Pai si normal ca locatia apartine unui PSD-ist!!! Ca doar nu vedeti oameni cinstiti,educati ,cu bun simt, sa detina o astfel de locatie care sa poata gazduii 500 de oameni! Oamenii corecti traiesc cu un salariu mizer de la luna la luna!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7388

    Casă de Piatră.. să fie fericiți !! așa e frumos să urezi unor oameni la nuntă..

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    22
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    P.S. Pai si normal ca locatia apartine unui PSD-ist!!! Ca doar nu vedeti oameni cinstiti,educati ,cu bun simt, sa detina o astfel de locatie care sa poata gazduii 500 de oameni! Oamenii corecti traiesc cu un salariu mizer de la luna la luna!

    Pai primarul din Isalnita este pesedist, tu crezi ca ala doarme acolo ? Plus ca Primaria Isalnita incasa bani grei de la CET 1 si Combinat, ca erau amplasate pe pamantul lor. Isalnita era printre cele mai tari comune ale tarii, a Doljului fara discutii. Avea toate strazile asfaltate de acum 15 ani, plus toate utilitatile de 20-25 de ani. Este clar ca din furaciuni a facut borfasul ala localul, ca doar nu din salariul lui de primar de comuna de 3000-4000 de lei.

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    22
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Mai bine faceau in munti ca sigur aparea autostrada!

    Eu sunt curios daca au venit cu mertanele si bemveurile de serviciu insotiti de spp-isti, si daca au folosit girofare si escorta si creere de drum liber de catre politie. Daca sa intamplat asa in viata privata, in afara programului de lucru al politrucilor, acesta este un abuz. Pacat ca n-am stiut ca iesam sa vad daca trec in coloana insotiti si daca este politie pe strzi sa-i filmez facand un abuz in scop personal.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.