Olimpiada Naţională de Interpretare Vocală, Instrumentală şi Studii teoretice muzicale, la Craiova

Olimpiada Naţională de Interpretare Vocală, Instrumentală şi Studii teoretice muzicale, la Craiova

19.509
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 2-5 aprilie 2018 se va desfăşura la Craiova, Olimpiada Naţională de Interpretare Vocală, Instrumentală şi Studii teoretice muzicale, pentru clasele IX-XII, se va desfășura în perioada 2-5 aprilie la Craiova.

Evenimentul este organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova.

În competiţie participă 340 de elevi de la liceele vocaţionale din ţară la secţiunile: pian, orgă, instrumente cu coarde, instrumente de suflat, instrumente de percuţie, canto clasic, muzică vocală, studii teoretice, însoţiţi de 50 de profesori. Locul unde se va desfășura sunt  sălile de spectacol și de concert de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova, Filarmonica Oltenia şi  Cercul Militar Craiova.

Deschiderea oficială va avea loc luni, 2 aprilie, la orele 18:00, sala de spectacole de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova. Comisia de organizare este formată din profesori de arte de la nivelul unităţilor şcolare din Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.