Orban: „Ne dorim să deschidem şcolile, dar acest lucru nu se poate...

Orban: „Ne dorim să deschidem şcolile, dar acest lucru nu se poate face decât pe baza unei analize foarte serioase”

3.975
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că redeschiderea școlilor nu se poate face decât în urma unei analize astfel încât riscul de creștere a numărului de cazuri de coronavirus să fie minim.

„Orice decizie legată de reluarea activităţii şcolare în clase este o decizie care trebuie fundamentată pe argumente în primul rând epidemiologice, adică apărarea sănătăţii elevilor, a părinţilor lor, a bunicilor lor. Realitatea e că marea majoritate a tinerilor sunt asimptomatici, ei nu-și dau seama că sunt bolnavi şi transmit boala mai departe părinţilor şi bunicilor, famililor, persoanelor vulnerabile.

Sigur că noi am organizat şcoala în clase astfel încât riscul de infectare era mic, dar toate activităţile legate de şcoală au generat riscuri suplimentare de infectare. Sigur că ne dorim să deschidem şcolile, dar acest lucru nu se poate face decât pe baza unei analize foarte serioase, astfel încât să existe riscuri minime de creștere a numărului de infectări”, a declarat luni Ludovic Orban, potrivit Realitatea Plus.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Iti doresti pe ma-ta !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.