Ordinul privind anularea simulărilor examenelor de sfârșit de an, publicat în Monitorul...

Ordinul privind anularea simulărilor examenelor de sfârșit de an, publicat în Monitorul Oficial

1.552
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Ordinul privind suspendarea organizării şi desfăşurării Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, a simulării Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi a simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional în anul şcolar 2019 – 2020 a fost publicat, vineri, în Monitorul Oficial.

Potrivit acestui ordin al Ministrului Educației, se abrogă atât calendarul desfăşurării Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, cât şi cel privind simularea pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi probele scrise ale bacalaureatului.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că în funcţie de data la care se vor relua cursurile, probele scrise ale Evaluării Naţionale şi examenului de bacalaureat 2020 ar putea fi organizate în luna iulie.

Programa de examen pentru Evaluarea Naţională şi bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al II-lea.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Bă nene spuneți bă că se îngheață anul școlar sau că se repetă anul școlar, ce tot veniti cu abureli că se va relua anul școlar și examenele în iulie când de abia în septembrie 2020 va trece valulul de corona comunist chinezesc..

    Altă incompententă la educație. Săracii copii, elevi, studenți. Au belit-o toți cu incompetenta asta de Monica Anisie de la educație.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.