DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Update: Organizatorii evenimentului au anunțat că evenimentul se contramandează: ”Ca urmare a unor informații de ultim moment, din motive obiective, independente de voința Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, vă informăm respectuos că Simpozionul „Pachamama: Trezirea Visătorului – Fii parte din Schimbare”! nu se va mai desfășura în ziua și la ora stabilite (vineri, 31 ianuarie 2020, începând cu ora 16:00). Simpozionul se amână pentru o dată ulterioară pe care o vom comunica în timp util”.

***

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 31 ianuarie 2020, începând cu ora 16:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, Simpozionul „Pachamama: Trezirea Visătorului – Fii parte din Schimbare”!

Manifestarea este moderată de Lidija Mitrojevic (Serbia) și Daniel Diaconu (Romani) și gravitează în jurul unor obiective precum conștientizarea riscurilor și amenințărilor la adresa naturii, respectiv identificarea unor soluții practice în direcția protejării mediului înconjurător. Sunt invitați să participe la simpozion toți cei interesați de păstrarea unui mediu curat, de protejarea biodiversității, de protejarea sănătății oamenilor, dar și de dezvoltarea economică sustenabilă, prin respectarea naturii .

Pachamama (Mama Terra) este o mișcare inițiată de populațiile din Anzi (America de Sud) care promovează idealul unei societăți echitabile din punct de vedere social, durabile ecologic și aducătoare de împlinire sufletească.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.