DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cele două persoane din județul Dolj în cazul cărora s-a confirmat infectarea cu noul coronavirus sunt într-o stare bună, anunță subprefectul județului Dolj, Daniela Dobrin.

Reprezentanta Guvernului în teritoriu a mai spus că persoanele respective nu au avut contact cu alți oameni, venind aseara din vamă direct la Spitalul Victor Babeș din Craiova.

„Cei doi pacienți sunt în stare bună. Nu au interacționat cu alte persoane întrucât au venit din vamă pe carantină. Au venit însoțiți de jandarmi sau poliție, așa că nu au avut cum. Se cunoaște traseul epidemiologic al acestora”, a menționat subprefectul județului Dolj, Daniela Dobrin.

La Spitalul Victor Babeș au fost internate, miercuri seara, trei persoane infectate cu noul virus, două din județul Dolj, una din Olt.

În județul Dolj, la ora actuală, sunt 513 de persoane izolate voluntar la domiciliu și 78 de persoane se află în carantină, potrivit Prefecturii Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.