Pacienții Spitalului de Urgență Craiova nu-și vor mai cumpăra materialele sanitare necesare....

Pacienții Spitalului de Urgență Craiova nu-și vor mai cumpăra materialele sanitare necesare. Depozitul se aprovizionează în câteva zile

5.855
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Managerul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, Alin Demetrian, a anunțat că în magazia instituției vor ajunge, în câteva zile, primele materiale sanitare cerute de către cadrele medicale, încă de la începutul acestui an.

Din totalul de 439 de contracte, 331 au fost rezolvate, unele fiind deja semnate, altele în curs de semnare. „Am rezolvat, în sfârșit, o parte din situația licitației pornită în ianuarie. Am atribuit o mare parte din contracte. Acest lucru presupune ca în depozitul spitalului să ajungă, în câteva zile, primele produse, însemnând materiale sanitare pentru secții. Toate celelalte lucruri care nu ne-au ieșit la licitație se vor rezolva. Am relansat printr-o procedură rapidă, am avut discuții permanente cu cei de la <<Achiziții>> și ne-am pus de acord cu toții să facem această procedură mult mai rapidă. Din cele peste 400 de contracte, 331 au fost rezolvate”, a explicat Demetrian.

Pentru evitarea unor astfel de situații pe viitor, managerul spitalului și-a propus să schimbe procedura de lucru pentru achiziționarea materialelor sanitare și medicamentelor. „În viitor, o să merg pe achiziție de 30-40 de loturi maximum, care să fie finalizate repede”, conchide directorul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.