Papură, noul antrenor al Universității Craiova: „Știu ce este Știința, știu că...

Papură, noul antrenor al Universității Craiova: „Știu ce este Știința, știu că aici este întotdeauna presiune”

5.566
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Corneliu Papură a fost prezentat oficial ca antrenor al Universității Craiova, acesta declarând în cadrul conferinței de presă, susținută marți, că cele două obiective ale echipei sunt podiumul ligii 1 și Cupa României.

Noul antrenor al Universității Craiova a menționat că va vedea, în viitorul foarte apropiat, pe ce jucători se poate baza pentru atingerea celor două obiective.

„Vor fi cinci meciuri în campionat și, sper eu, două în cupă. Voi încerca să obțin cât mai mult din fiecare. Vom vedea ce jucători sunt disponibili, pe ce jucători ne vom putea baza până la sfârșit. Ne vom strânge rândurile, ne vom bate pentru obiectivele rămase: podiumul ligii 1 și Cupa României”, a spus, marți, Corneliu Papură, noul antrenor al Craiovei.

Contractul a fost semnat, a mai precizat Papură, până la finele acestui sezon.

„Nu poți întotdeauna în viață să-ti alegi momentele. Îmi place această provocare, o accept cu drag. Știu ce este Știința, știu că aici este întotdeauna presiune, știu că publicul vrea rezultate, știu toate aceste lucruri, nu mi-e teamă, sunt aici pentru a face treabă. Legat de contractul meu, am semnat până la sfârșitul sezonului. Ce se va întâmpla din vară, vom vedea”, a conchis noul tehnician al Universității Craiova.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.