DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrările de amenajare a „Fantasy Park”, un parc dedicat în mare parte copiilor, au fost demarate, a anunțat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, zona de distracție și relaxare urmând a fi înființată în Cornițoiu (Lidl). 

Potrivit edilului Craiovei, acest parc va fi unic în țară, motiv pentru care, spune Lia Olguța Vasilescu, va deveni punct de atracție al orașului.

„Am dat ordinul de începere a lucrărilor la Fantasy Park, iar momentan se curăță perimetrul de vegetația și copacii uscați. În următoarele luni, urmează să se construiască aici un sat al piticilor, cu loc de joacă și terasă pentru copii, un skate park cu terasă și mobilier urban destinat adolescenților și o căsuță-restaurant pentru zona de părinți, cu teatru de vară și alte amenajări specifice petrecerii timpului liber într-un cadru feeric. Întreg parcul va fi supravegheat video, va avea iluminat arhitectural pentru timp de noapte, multe plante ornamentale, alei și mobilier urban care vor completa atmosfera de basm. Cu siguranță, acest parc va fi unic în țara noastră și va deveni un punct de atracție al orașului”, a scris  Vasilescu, într-o postare pe Facebook.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.