DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noii senatori și deputați ai judeţului Dolj şi-au ridicat, vineri, mandatele de parlamentar, în urma scrutinului din 6 decembrie, patru dintre aceștia nefiind prezenți la eveniment. 

Din partea Partidului Social Democrat au fost în sală senatorii Ion Prioteasa și Mihail Genoiu și deputații Alexandra Presură, Iulian Badea, Eliza Peța. Au lipsit Laura Vicol și Cosmin Durle.

Senatorul Ion Prioteasa a menționat că deși sunt „aleși ai neamului”, prioritare vor fi județul Dolj și regiunea Oltenia.

„În acest moment, gândurile noastre se îndreaptă către cetățenii județului Dolj cărora le mulțumim că au făcut posibilă trimiterea noastră în Parlamentul României.(…) Chiar dacă din acest moment suntem, cum se spune, aleșii neamului, îi asigurăm că privirea noastră va fi ațintită asupra județului Dolj, a regiunii Oltenia și vom fi extrem de atenți la toate proiectele aflate în derulare și la cele ce vor urma. În ceea ce mă privește, după aproape 20 de ani de activitate în administrația publică, merg în Parlament pentru a pune în valoare cunoștințele și experiența dobândite în tot acest timp. Vă asigur că vrem ca vocea cetățeanului din Dolj să fie mai bine auzită și sunt singur că, indiferent de partid, toți colegii își vor da mâna pentru binele acestui județ”, a spus Ion Prioteasa.

De la Partidul Național Liberal au fost prezenți Ștefan Stoica, Nicolae Giugea și Ionuț Stroe( toți trei deputați), senatorul Nicolae Ciucă lipsind.

Și deputatul PNL, Ștefan Stoica, dă asigurări că problemele reale ale județului Dolj vor fi prioritare.

„Cu certitudine vom avea, din județul Dolj, o garnitură cu oameni experimentați, cu oameni care se vor zbate pentru problemele reale ale județului. Împreună cu USR-PLUS am convingerea că vom da, zilele acestea, un Guvern responsabil, care să gestioneze o situație foarte grea și cu certitudine, în Parlament, vom avea inițiative mult dorite de către cetățeni”, a afirmat Stoica.

Totodată, unul dintre parlamentarii USR-PLUS de Dolj, Cosmin Poteraș(senator) și-a ridicat certificatul la o oră anterioară evenimentului, în sală fiind deputatul Daniel Gheba.

Prezent la eveniment a fost și deputatul AUR, Ringo Dămureanu, cel care a ținut un discurs mai spumos și a ieșit în evidență prin faptul că și-a dat masca jos în timp ce a vorbit despre „anti-sistem” și încălcarea drepturilor românilor.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.