Parlamentul a votat eliminarea pensiilor speciale

Parlamentul a votat eliminarea pensiilor speciale

1.585
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Camera Deputaţilor – for decizional – a adoptat, marţi, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. S-au înregistrat 247 voturi pentru, nici un vot contra şi 21 abţineri. Proiectul prevede eliminarea pensiilor speciale, cu excepţia pensiilor militarilor şi poliţiştilor.

Deputaţii au respins amendamentele introduse în Comisia pentru muncă, la propunerea deputatului PSD Adrian Solomon, cele referitoare la abrogarea rentelor viagere ale artiştilor şi sportivilor.

Astfel, au fost eliminate amendamentele care abrogau indemnizaţia pentru activitatea de liber profesionist a artiştilor interpreţi sau executanţi din România, indemnizaţia pentru pensionarii sistemului public de pensii, membri ai uniunilor de creatori legal constituite şi recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică şi indemnizaţia de merit.

Sursa: Agerpres

3 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6809

  super

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7659

  Nu sunt de acord cu eliminarea totala a pensiilor speciale. Problema e ca unii oameni muncesc in alte conditii fata de altii. Sa zici cum ziceau comunistii ca toti oamenii sunt egali in drepturi iarasi e un non-sens.

 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  473

  Asa este! Nu ar trebuii eliminate in totalitate! Insa problema este ca in prezent cei care beneficiaza de ele nu lucreaza in conditii grele sau „speciale”! Sa fim seriosi..un judecator sau grefier..sta la un birou scrie/analizeaza documente si ei zic ca sunt conditii dificile ca e praf depus pe hartii?? Serios?? Pai toata lumea ar trebuii sa aiba pensii speciale la cat praf si poluare este in Romania! Pensii speciale sa aiba minerii,cei ce lucreaza in constructii..etc nu leprele din birouri!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.