Patriarhul României a ajuns la Craiova. Acesta va deschide un eveniment internațional...

Patriarhul României a ajuns la Craiova. Acesta va deschide un eveniment internațional dedicat tinerilor ortodocși

3.251
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române va deschide, astăzi, un eveniment dedicat tinerilor ortodocși din țară și de peste hotare, care are loc la Craiova, în perioada 5-8 septembrie.

La acțiune vor participa aproximativ 4.000 de tineri, în fiecare zi fiind stabilite, conform programului Arhiepiscopiei Craiovei și Mitropoliei Olteniei, dezbateri, conferințe de presă ce respectă tema întrunirii, dar și momente artistice, în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova(Ansamblul Maria Tănase, maestrul Tudor Gheorghe, trupe locale de folk).

Deschiderea evenimentului are loc în această seară, la ora 18.00, în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova, participând Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel alături de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei.

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși a ajuns la cea de-a șasea ediție, fiind prima oară când Bănia este gazdă. Evenimentul se va încheia duminică, la Mănăstirea Maglavit cu o slujbă de sfințire a bisericii lăcașului monahal.

Foto: Facebook Lucian Dindirică



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.