Patru tineri din Craiova au furat bunuri de peste 45.000 de lei...

Patru tineri din Craiova au furat bunuri de peste 45.000 de lei dintr-o casă din municipiu

1.424
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru tineri, cu vârste între 16 și 25 de ani, toți din Craiova, bănuiţi că ar fi furat bunuri în valoare de 45.000 de lei dintr-un imobil din municipiu, au fost reținuți, luni, urmând ca astăzi să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanțilo IPJ Dolj, oamenii legii au stabilit faptul că, în perioada 2-8 februarie, cei patru craioveni ar fi pătruns în imobil prin forţarea unei ferestre de termopan, iar din interiorul imobilului nelocuit ar fi furat bunuri în valoare de 45.000 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate, ieri, 11 februarie, poliţiştii au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, toţi din Craiova, persoane bănuite de comiterea faptei respective. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%, fiind restituit persoanei vătămate. De asemenea, în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore cele 4 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, cei patru tineri urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.