DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un proiect tehnic privind obiectivul de investiții „Pavilion de Detenție + Seră – Penitenciar Craiova, Secția exterioară Ișalnița” a fost avizat de către Consiliul Tehnico-Economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor. 

Conform studiului efectuat, spațiul va permite cazarea a 84 de deținuți, cu asigurarea tuturor perimetrelor  prevăzute de lege, precum și construirea unei sere de 150 mp.

În această seră vor lucra persoanele private de libertate și chiar au posibilitatea calificării în meseria de legumicultor.

Valoarea investiției este de 1.065.380 euro și activitățile prevăzute se vor derula pe o perioadă de 12 luni, anunță reprezentanții Penitenciarului Craiova.

Investiția este prevăzută în cadrul proiectului “Îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității – 4NORM-ality”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, programul “Justiție”, implementat de către Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de promotor de proiect, și în care Penitenciarul Craiova are rolul de partener.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.