Pe 11 iunie avem alegeri anticipate

Pe 11 iunie avem alegeri anticipate

12,081
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Grindeanu a anunțat data alegerilor anticipiate: 11 iunie. Anunțul a fost făcut după Comitetul Executiv al PSD organizat la Sinaia, informează agerpres. “Legat de alegeri, săptămâna viitoare vom da hotărâre de guvern. Noi o să propunem și o să adoptăm în ședința de guvern data de 11 iunie pentru alegerile în localitățile unde primarii au devenit parlamentari sau sunt vacante locurile”, a precizat Sorin Grindeanu.

 

Craiova este una dintre localitățile unde se vor organiza alegeri pentru funcția de primar. Primarul ales Lia Olguța Vasilescu a lăsat locul vacant după câștigarea alegerilor parlamentare când a fost numită Ministru al Muncii.

4 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6783

  Evident ca in RetardLand tot PeSeDe o sa castige functia de primar.

  V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-08-2008
  Locatie
   Sarari
  Mesaje
  399

  Moda fashion!
  Votați pesede,penele,unepere,pedele,etc.
  Să nu cumva să votați ceva nou că ne împușcă nenea “ceașcă”!
  Va fac ăștia, străzi,stadion,canalizări,blocuri ANaL-uri,etc-uri!
  La vot trebuie să participați dar votați cu capul nu cu buzunarul !
  Dacă votati cu buzunarul o sa iese nașpa!

  While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !
 3. #3
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-12-2005
  Locatie
   1Mai
  Mesaje
  1653
  Citat Mesaj initiat de koss®
  Evident ca in RetardLand tot PeSeDe o sa castige functia de primar.

  CLAR ! Nu este institutie in Craiova sa nu aiba infiltrati prin conducere cativa pupui-n-curi-pesede ! Plus multi umflatori de baloane,juniori “pionieri” din astia sclavi dar cu “promisiuni” mari sa nu influenteze tot ce misca in jurul lor ! Craiova e Caputitala PSD Romania…Face spasme IPF Daniel daca nu ia PSD-ul minim 45%…Da retur la clopote ! Deja Grindeanu promisa un “Drum Comunal” Craiova-Pitesti sau poteca…ce o fi sa fie…Mai vine Olga face un SPICI in Latina…Gata… “HAIL PeSeDe !!!”…. Multi or sa creada ca Romanii (Craiovenii) au invatat ceva dupa episodul politic “NOAPTEA CA HOTII”…ei bine…IN MOD CLAR SI IREFUTABIL…. NU !!!! … Romania= adunatura majoritara de “NEAM-PROSTi” cu epicentrul in Craiova ! Amin !

 4. #4
  Member
  Data de inscriere
   15-09-2009
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  244

  Se mai face cu tableta?

  In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.