DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei pompieri din cadrul ISU Dolj, cu o vechime
de peste 26 de ani de carieră, s-au pensionat, evenimentul fiind marcat, astăzi, în prezența colegilor. 

Cei trei militari au lucrat la unitatea din Calafat. Astăzi, într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul de la sediul subunității de intervenție, pompierii s-au despărțit de colegii lor de arme, care după o lungă perioadă în seviciul patriei, se retrag din activitate.

„Vineri 29 mai 2020, la Detaşamentul de Pompieri Calafat, într-o atmosferă plină de emoţie, trei pompieri au ieșit la pensie în aplauzele colegilor. Cei mai tineri pensionari sunt: plutonier adjutant șef Popescu Adrian, plutonier adjutant Curucu Angelică și plutonier adjutant Șchiopu Virgil. După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, cei trei subofițeri au trecut în rezervă”, anunță reprezentanții ISU Dolj.

Conducerea ISU Dolj i-a felicitat pe cei trei pompieri, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.