Pensionarii craioveni, cu jalba-n proțap la Consiliul Local Craiova

Pensionarii craioveni, cu jalba-n proțap la Consiliul Local Craiova

1.750
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autorităţile locale au dat asigurări pensionarilor din municipiul Craiova că li se va amenaja un sediu funcţional, cu toate dotările necesare, unde vârstnicii să se poată întâlni pentru a-și petrece timpul liber. O parte dintre pensionari a venit la ședința Consiliului Local Craiova, de joi, tocmai pentru a le reaminti consilierilor și edilului că li se tot promite  acest club.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a menționat faptul că ideea nu a fost abandonată și că vârstnicii din Craiova merită să aibă un loc unde să se întâlnească și să socializeze. „Legat de club, i-am atras atenția domnului Câlea și i-am spus să își ceară singur demisia dacă acest club nu va fi amenajat până la sfârșitul lunii septembrie”, a spus Genoiu.

Cu această ocazie, pensionarii s-au asigurat că li se va organiza și anul acesta Ziua Internațională a Vârstnicilor, celebrată în fiecare an pe 1 octombrie. Primarul a explicat că printr-o rectificare de buget, la nivel de primărie, vor exista fonduri și pentru organizarea acestui eveniment.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.