Pentru Florin Ștefan, pasiunea pentru fotografie nu are limite. „Mă bucur că...

Pentru Florin Ștefan, pasiunea pentru fotografie nu are limite. „Mă bucur că pot reprezenta Craiova și Oltenia, mă bucur că pot reprezenta România”

9.950
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De câțiva ani, fotografia de nuntă este bine reprezentată, la nivel național și internațional, de craioveanul Florin Ștefan. Mai mult, de doi ani, acesta este clasat pe primul loc, în România, în topul fotografilor de nunți, întocmit de siteul fotografi-cameramani.ro, singurul din țară care face astfel de clasamente.

Dacă în 2018, la nivel național reușea o clasare pe locul doi, anul trecut Florin Ștefan repeta această ispravă și își egala performanța pe plan național, obținând un loc doi la Concursul anual al celor de la Fotografi-Cameramani.ro.

Pentru artistul din Craiova, este important că se află în aceste topuri naționale, reprezentând o recompensă pentru întreaga lui muncă.

„Nu sunt deloc dezamăgit că nu am ocupat prima treaptă a podiumului, din contră sunt bucuros că am putut egala performanța de anul trecut. La cum s-a dezvoltat, în ultimii ani, fotografia de eveniment, sunt foarte fericit că sunt în topurile naționale”, povestește Florin.

Acesta a reușit să obțină rezultate extraordinare și la nivel internațional, ceea ce îl motivează să nu renunțe la tot ceea ce presupune calitatea serviciilor oferite.

„Pe plan internațional, mă bucur că am reușit din nou o clasare în primii 5 WPS, o clasare în top 100 ISPWP (locul 52) și trei premii Fearless Photographers, unele din cele mai grele competiții de fotografie de nuntă din lume”, continuă craioveanul.

Pentru Florin, clienții săi devin prieteni. Fac lucruri frumoase împreună, iar pentru acest an, artistul s-a gândit să facă un eveniment caritabil. Tot atunci o să  pregătească ceva lansări, surprize, lucruri noi, „neașteptate” cum le numește Forin.

„Anul acesta, împlinesc 5 ani de când realizez împreună cu ai mei clienți și parteneri, până la urmă cu prietenii mei, o petrecere de lansare a unui calendar anual de nuntă, semnat Florin Stefan și deja gândesc să fac ceva caritabil, ceva prin care sa întorc din lucrurile frumoase care mi se întamplă, așa că fiți pe fază și fiți alături de mine! Evenimentul o să aibă loc în a doua jumătate a lunii februarie”, mai spune Florin Ștefan.

De anul trecut, Florin este și formator la cursuri de fotografie. Acesta nu îi învață pe cei prezenți doar tainele aparatului foto, ci și cum să fie parte din comunitate. Să aibă curaj să vorbească despre ceea ce simt.

„În 2019, mi s-a propus să fiu formator la cursurile foto ale celor de la DallesGO și nu am stat pe gânduri, am răspuns „prezent” și iată-mă acum bucurându-mă de o grupă de oameni frumoși, pe care îi învăț atât fotografie, cât mai ales cum trebuie să fie parte a unei comunități, ci nu cei care „șușotesc” pe la colțuri”, completează craioveanul.

Florin va fi prezent la foarte multe evenimente organizate, anul acesta, atât în țară, cât și peste hotare.

„Am început, din 2018, să fiu prezent pe scenele conferințelor de fotografie din România, am participat la Weddingstories Cluj 2018, 2019, la Shootless 2019, la Forum Conference 2019 în Bulgaria la Nessebar. Nici anul acesta nu o să o las mai moale, ci o să fiu pe scena de la Weddingstories ca și prezentator în luna martie, la WEDDCAMP Mamaia în iunie (și asta nu e puțin lucru) și la ITF la Timișoara, în noiembrie anul acesta. Mă bucur că pot reprezenta Craiova și Oltenia, mă bucur că pot reprezenta România și sper să pun și eu umărul cât de puțin la schimbarea mentalității celor din jur. Îmi doresc, de la 2020 fericire, sănătate și liniste, ceea ce le doresc tuturor”, încheie Florin Ștefan.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.