Pentru prima dată Street Food în Craiova

Pentru prima dată Street Food în Craiova

30.018
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Este primul festival de acest gen care s-a organizat vreodată în Craiova. Peste o mie de persoane au degustat mâncarea, au cântat alături de interpreții invitați la concerte ori s-au rezumat la a bea o bere.

Craiovenii au ştiut să petreacă, chiar dacă vremea nu a fost de partea lor. Au mâncat, cântat şi dansat în ploaie. În Piața Mihai Viteazul au fost staționate, aproximativ 20 de rulote, cu pizza, burgeri, dulciuri, fructe de mare şi multe alte delicatese din țări îndepărtate de exemplu Taiwan.

 

 

Deşi prețurile au fost mari pentru un burger în mod normal, acesta fiind între 20 şi 30 de lei, oamenii nu s-au abținut şi au stat la cozi infernale pentru a-şi satisface poftele şi curiozitatea.

,,Acest festival a reuşit să ne bucure sufletele, iar cântăreții au făcut atmosfera specifică acestui eveniment„, a spus Rebecca Paraschivescu.

Pe toată perioada festivalului au urcat pe scenă mai multe formații dintre care şi Vama Veche, Şuie Paparude, care au făcut senzație la Craiova.

,,Principalul motiv pentru care  am venit aici a fost formația Vama Veche, mi a plăcut ideea cu mâncarea, am mâncat burger şi clătită americană. Clătita îşi merită toți banii. A fost în jur de 20 de lei„, a povestit Tudor Popa.

Au fost amplasate şi trei corturi mari albe, unde s-au ținut diferite activități, ca pictatul pe față şi diferite jocuri pentru copii.

Au fost bănci cu mese, unde puteai sta, un bar improvizat şi o terasă care te ducea cu gândul că eşti într-o zonă de vacanță.

,, Terasa aceea amplasată în mijloc, mi-a plăcut mult, m-a dus cu gândul la vară, mare. Au fost şi lucruri care nu mi-au plăcut normal, prețurile exorbitante, dar era de aşteptat. Şi faptul că sonorul concertelor nu a fost destul de ridicat, ba chiar puteam vorbi la telefon lejer cu cineva pentru că nu era mare zgomot„, a zis Corina Stanculescu.

În ciuda prețurilor ridicate şi a vremii, craiovenii s-au distrat cum au ştiut ei mai bine şi speră să mai fie astfel de festivaluri în Craiova.

Les Elephants Bizarres sunt pregătiți să urce pe scenă şi să încheie în seara aceasta Street Food Festival într-o atmosferă explozivă.

 

Foto realizat de Camelia Posa



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2018
    Mesaje
    5

    Astfel de cacaturi sunt bombe cu ceas pentru oameni. La aceste cotete se vand toate rahaturile, ca la orice dugneaza cu shaorme, burgeri, si alte cacaturi. La acest tip de mancaruri nu ai cum sa verifici termenuld e garantie, si felul in care sunt facute. De regula aici se vand toate imputiciunile si expiratele, ca prostimea nu poate verifica, nu ca o fac si in magazine unde au etichete 3 sferturi nu verifica niciodata, cumpara orice cacat, ieftin sa fie mai ales.

  2. #2
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1765

    Să fii sigur că au fost în piață și inspectorii de la Inspecția Sanitară și cum niciunul din tiruri nu a fost trimis acasă, a fost totul în regulă.

    Mie mi-a plăcut ideea, caravana aceasta semăna cu festivalurile acelea transmise pe posturile de Lifestyle, unde mai mulți întreprinzători se întrec în a găti mâncăruri cât mai inedite, iar la final premiul este câștigat de cei care au convins cât mai multă lume să le consume produsele.

    Bravo lor!
    Au avut prețuri scumpe, dar au investit în cumpărarea tirului sau rulotei și în amenajarea lui/ei, în crearea sau adaptarea unei rețete de mâncare cât mai gustoasă, în deplasarea în diverse localități.
    Am văzut și în câteva rețele sociale câteva reacții legate de acest festival, restaurantele din mallul central, pizzeria de lângă English Park și cele câteva patiserii din apropiere au fost câștigătorii secundari ai festivalului.
    (Iar eu am mers acasă cu câteva idei și rețete noi, numai bune de pregătit.)

    Poftă bună!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.