DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au desfăşurat o acțiune pentru combaterea evaziunii fiscale şi spălării banilor.

Astfel, au fost puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, toate în municipiul Craiova.

În fapt, șase persoane, din municipiul Craiova, în perioada 2023-prezent, ar fi desfăşurat activităţi de skimming în ţări din America de Nord şi ar fi facilitat altor persoane trecerea ilegală a frontierei dintre Mexic şi S.U.A.

Sumele de bani astfel obţinute ar fi fost folosite pentru achiziţionarea de autoturisme de lux, care, ulterior, ar fi fost vândute fără a fi declarate din punct de vedere fiscal.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate bijuterii, sume de bani şi înscrisuri, iar patru persoane au fost conduse la audieri, în baza unor mandate de aducere.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.