Percheziții domiciliare, la Filiași și Apele Vii

Percheziții domiciliare, la Filiași și Apele Vii

2.929
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe percheziții au avut loc, luni, în Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de fapte ilicite, cu produse de tutun și material lemnos.

Una dintre descinderi a avut loc la Filiaşi, unde oamenii legii au verificat locuinţa unui bărbat de 59 de ani, din comuna Secu, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. Aici, oamenii legii au găsit 145 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal, dar și 2.327 de articole pirotehnice, respectiv petarde şi artificii.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dolj, bunurile, a căror deţinere este interzisă de lege au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal.

Totodată, ieri, 10 februarie, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au efectuat cinci percheziții domiciliare la domiciliul unor persoane bănuite de tăieri ilegale şi sustrageri de material lemnos.

Polițiștii au găsit în locuinţa unui bărbat de 41 de ani, din Apele Vii, 0,520 mc material lemnos, cu privire la care există suspiciuni că ar proveni din comiterea de infracţiuni. Materialul lemnos a fost indisponibilizat, iar în cauză continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj, Cosmin Gădinaru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.