DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șase persoane, bănuite de trafic și deținere de droguri, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizată și procurorii DIICOT din Mehedinți, în judeţele Dolj şi Mehedinţi. 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliare și 47 mandate de aducere, în județele Mehedinți și Dolj, într-un dosar de trafic și deținere de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 165 de grame de cannabis, 110 grame substanțe psihoactive și o cultură de cannabis formată din 5 plante.

Au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 30.000 de țigarete, de diferite mărci, ce nu prezentau timbru fiscal, un cântar electronic, 7 telefoane mobile, un laptop, carduri de memorie și carduri bancare.

Şase persoane au fost prezentate magistraților Tribunalului Drobeta Turnu Severin, ieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți. S-a beneficiat și de suportul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.