DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două percheziții domiciliare au fost efectuate, joi, în comunele Celaru și Apele Vii, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Apele Vii au fost identificat 125 de pachete de ţigări, diverse mărci, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

De asemenea, la locuinţa unui bărbat de 49 de ani, din comuna Celaru au fost identificate 300 pachete tigarete, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.

„Întreaga cantitate de 8500 de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetarilor. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.