Percheziții în locuința unui tânăr din Băilești. Deținea, ILEGAL, un pistol

Percheziții în locuința unui tânăr din Băilești. Deținea, ILEGAL, un pistol

2.171
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un pistol și zeci de cartușe au fost ridicate de către polițiști, miercuri, din locuința unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea doljeană Băilești, în urma unei percheziții domiciliare.

Potrivit IPJ Dolj, acţiunea a fost derulată în vederea combaterii traficului cu arme de foc.

„În cadrul acţiunii, oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unui tânăr de 20 de ani, din Băileşti, ocazie cu care a fost depistat un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizării, calibrul 9 mm şi 14 cartuşe neletale, cu efect acustic, calibru 9 mm”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

După ce au făcut verificări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul respectiv nu este deţinător legal de arme şi muniţii.

Astfel, pistolul și cartușele au fost ridicate, iar în cauză se efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.