DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu mai puțin de 200 de pachete cu țigări fără timbru au fost găsite, în această dimineață, în locuința unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din Seaca de Câmp, în urma unor percheziții derulate la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări. 

Potrivit IPJ Dolj, nouă acțiuni de acest fel au avut loc, miercuri dimineață, în localitățile doljene Seaca de Câmp, Ghidici şi Piscu Vechi.

Au fost descoperite, în casa unui doljean, 200 de pachete cu țigări de contrabnadă. Totodată, cinci persoane au fost aduse la audieri.

„Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Seaca de Câmp, poliţiştii au găsit 200 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.
Ţigările au fost indisponibilizate de poliţişti, fiind totodată puse în executare cinci mandate de aducere privind persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând a fi luate măsurile corespunzătoare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.