Percheziții la Craiova. Vizați ar fi profesori de la Facultatea de Medicină

Percheziții la Craiova. Vizați ar fi profesori de la Facultatea de Medicină

15.288
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,25)

Medici și profesori universitari din Brașov și Craiova sunt vizați de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, care au indicii că aceștia ar fi săvârșit fapte de corupție în legătură cu unele operații estetice pe care le-ar fi decontat ilegal de la stat. În acest sens, anchetatorii fac percheziții în cele două orașe.

Din primele date, șase descinderi au loc la Spitalul Județean și la cel de Pediatrie Brașov, dar și la Craiova, în rândul unor cadre universitate de la Facultatea de Medicină. Două percheziții au loc la instituții publice. În centrul anchetei sunt, se pare, unele operaţii estetice decontate de sistemul public de asigurări de sănătate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov efectuează şase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov şi municipiului Craiova, dintre care două la sediul unor instituţii publice, într-o cauză având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie de către cadre medicale şi universitare“, se arată într-un comunicat al procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Revenim!



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2798

    Să facă percheziții la ei acasă, să vadă ce averi au făcut din infracțiuni.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-02-2016
    Mesaje
    19

    iar de ochii lumii, nu au bagat pe nici un medic la puscarie din cati au prins in ultimii ani , mai mult, NICI MACAR LICENTA NU LE-AU RIDICAT-O ! e infractiune ce are legatura cu serviciul lor , ce kkt o fi asa greu in tara asta nu stiu…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.