DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două percheziții au fost efectuate, marți, de către poliţiştii doljeni la locuinţele unor bărbați din Gighera bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.  

Cei doi doljeni, în vârstă de 25 și 30 de ani, ar fi intrat în gospodăriile a două persoane din localitate, în perioada august – octombrie, anul acesta, furând diverse bunuri. Prejudiciul produs a fost estimat la suma de 8.000 de lei.

Proprietarii gospodăriilor respective au anunțat că le lipsesc bunurile când au revenit în țară, aceștia fiind plecați, până acum, în străinătate.

„Cele două infracţiuni rămăseseră iniţial nesesizate de persoanele vătămate, întrucât acestea nu se aflau în ţară şi nu luaseră la cunoştinţă de faptele comise. Astfel, la locuinţele celor doi, poliţiştii au găsit o parte din bunurile sustrase, care au fost restituite persoanelor vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Acesta a mai spus că cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, urmând ca, în funcţie de materialul probator ce va fi administrat să fie dispuse măsurile legale ce se impun a fi luate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.