Percheziții la Gighera. Trei tineri acuzați de comiterea mai multor infracțiuni

Percheziții la Gighera. Trei tineri acuzați de comiterea mai multor infracțiuni

2.537
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe bunuri provenite din furt, o pușcă cu aer comprimat și plase depescuit monofilament au fost găsite de către polițiștii doljeni în urma a două percheziții domiciliare efectuate, marți, în localitatea Gighera.

Potrivit IPJ Dolj, existau suspiciuni că trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 32 de ani, ar fi intrat într-o casă situată în comuna Gighera, de unde ar fi furat mai multe bunuri de uz gospodăresc.

Astfel, în urma perchezițiilor, o parte din bunurile sustrase au fost găsite şi restituite persoanei vătămate.

De asemenea, la una dintre locaţii, poliţiştii au găsit o armă cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, deţinută contrar dispoziţiilor legale.

Poliţiştii au mai găsit şi două plase de pescuit monofilament, a căror deţinere este interzisă, în lungime totală de 45 de metri.

Totodată, pe parcursul percheziţiilor s-a constatat faptul că, la una dintre locuinţe, fusese realizată o instalaţie clandestină, prin care se ocolea echipamentul de măsurare a consumului de energie electrică.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, deţinerea de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial şi executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Dosarul penal va fi înaintat unităţii de parchet competente, cu propunerile corespunzătoare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.