Percheziții la locuințele unor adolescenți din Craiova, bănuiți de furt din autoturisme

Percheziții la locuințele unor adolescenți din Craiova, bănuiți de furt din autoturisme

2.445
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Opt percheziții domiciliare, au avut loc, joi, la adresele a șase tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, din Craiova, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Dolj, cinci dintre cei șase tineri ar fi sustras, în zilele de 17, 20 și 22 decembrie 2019 acumulatorii a trei autoturisme și, de asemenea, aceştia sunt bănuiți şi de tantativă la infracțiunea de furt, comisa în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2019.

În locuinețele suspecților au fost găsite și ridicate mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din furturi, însă acest lucru urmează să fie stabilit.

Față de cele cinci persoane s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, acestea fiind intoduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj. În cursul acestei zile cei trei vor fi conduși la unitatea de parchet, cu propuneri corespunzătoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Foto: arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.