Percheziții la locuințele unor tineri suspectați de furt

Percheziții la locuințele unor tineri suspectați de furt

1.609
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei percheziții domiciliare au avut loc, ieri, pe raza comunelor Lipovu și Calopăr, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt. Este vorba despre trei tineri și două tinere, care împreună ar fi spart o casă de unde ar fi furat bunuri în valoare de aproximativ 1000 de lei.

În urma cercetărilor făcute de polițști, au fost idenficați trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, din comuna Lipovu, și două tinere, de 19, respectiv 23 de ani, din comuna Calopăr. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cei cinci sunt bănuiți că, în ziua de 10 mai a.c., ar fi pătruns în locuința unei tinere de 28 de ani, din comuna Radovan, prin forţarea grilajului unei ferestre şi spargerea geamului, de unde ar fi sustras un televizor, un covor şi o boxă audio, valoarea prejudiciului fiind de 1000 lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului cauzat, urmand ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat unitații de parchet cu propunere corespunzătoare”, precizează reprezentații Biroului de presă al IPJ Dolj.

Fotografie simbol



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.