DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane, între care două din Dolj, au fost rănite, vineri, într-un accident rutier petrecut pe drumul naţional DN 64, în comuna olteană Pleşoiu.

Potrivit IPJ Olt, în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Cerăt, județul Dolj și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, respectiv cei doi conducători auto și un tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, pasager în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, din comuna Cerat, județul Dolj.

„Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.