Pesta porcină confirmată și răspândită în județul Dolj

Pesta porcină confirmată și răspândită în județul Dolj

2,713
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat, joi dimineață, la mai mulți porci din județul Dolj, probleme fiind, în prezent în trei sate, respectiv Gighera, Nedeia și Ostroveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSVSA Dolj există o suspiciune și la Fondul de Vânătoare Gighera, după ce peste 10 porți mistreți au fost găsiți morți, pe câmp.

„S-a confirmat pesta porcină africană, în Gighera, Nedeia și Ostriveni. Am ucis deja patru porci în Ostriveni, cinci în Gighera și 28 în Nedeia, toți din gospodării. Se monitorizează totul, cu atenție, și unde este cazul se intervine pentru a preveni răspândirea virusului. Avem și o suspiciune la Fondul de vânătoare Gighera. Am găsit, după cum am mai spus, porci mistreți morți pe câmp. Așteptăm și aici rezultatul probelor”, a explicat Costică Retea, purtător de cuvânt al DSVSA Dolj.

2 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   05-04-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  184

  Mai minte omul dar mai bea și ur*na

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7571

  Concluzie.. Vanati toti mistetii !! Radeti padurile ca sa nu mai aiba unde sa creasca mistreti.. Parjoliti totul.. Lasati Romania desertificata.. !! Daca se poate si iarba si terenul de 1 metru de sub iarba dati-l la export ca e roditor…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.