Peste 1.000 de oameni au mărşăluit pe străzile Craiovei împotriva legilor Justiției

Peste 1.000 de oameni au mărşăluit pe străzile Craiovei împotriva legilor Justiției

4.679
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Duminică seara a fost seara protestelor în mai multe orașe din țară și în Capitală. Câteva mii de oameni s-au arătat nemulțumiți de legile Justiției și, totodată, de modificarea legislației fiscale. Strada a cerut demisia Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului.

Și la Craiova oamenii s-au solidarizat și s-au adunat în Piața ”Mihai Viteazu”. Ulterior, cele peste 1.000 de persoane plecat în marș pe străzile A.I.Cuza și Calea București din centrul Craiovei. Ei au trecut pe la Universitate — Judecătoria Craiova — McDonald’s — Calea București – intersecția cu Str. Unirii și au revenit în Piața ”Mihai Viteazu”.

Manifestanții au purtat steaguri tricolore și au scandat: „Justiție, nu corupție!”, „Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă!”, „Nu vrem să fim o nație de hoți”, „PSD, ciuma roșie”, „Tăriceanu, nu uita, va veni și ziua ta!”.



1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.